Bezoekersteller
  Home Het nieuws

  Het nieuws

  Star wereldkampioen

  Onze Star is bij de Internationale kattenshow in Olst Wereldkampioen geworden. Doordat Star haar laatste titelpunt CACM kreeg van de keurmeester is Star voorgedragen en heeft een ereprijs in ontvangst mogen nemen.

   

  Diego Best is Show

  Gisteren hebben wij Diego meegenomen naar een show in Zutphen.
  Daar kreeg hij niet alleen een Excellent 1 (Uitmuntend 1), het hoogst haalbare  voor een kitten, maar werd hij ook nog eens voorgedragen voor Best in Show. Met deze laatste titel heeft Diego een hele mooie prijs gewonnen, namelijk een plek op het podium.

  met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of via tel. 06-24242760

   

  Laatst aangepast (vrijdag, 29 januari 2016 12:54)

   

  Star heeft derde CAGCI gehaald

  Star heeft vandaag haar derde punt voor Groot Internationaal Kampioen gehaald. Zodra we de papieren hebben zullen we deze uiteraard op onze website zetten.Daarnaast heeft Star de prijs Best in Varieteit gewonnen!

  Het kitten (Kater) van onze Star is nog beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie via 06-24242760

   

  Laatst aangepast (maandag, 15 oktober 2012 19:57)

   

  Star heeft CAGCI gehaald

  Op 2 september zijn wij met Star naar de kattenshow in Arendonk in Belgie geweest. Op deze show heeft Star haar eerste CAGCI behaald. Uiteraard zijn wij erg trots op haar en dit behaalde punt.

   

   

  Star Internationaal Kampioen

  Afgelopen zondag heeft Star in Woerden haar Internationale Kampioenstitel behaald. Bij de keurmeester won Star dit keer weer een CACIB waarbij ze nu genoeg punten heeft behaald voor de kampioenstitel.

   


  Uiteraard zijn wij erg blij met dit resultaat

   

   
  Meer artikelen...