Bezoekersteller
  Home Het nieuws

  Het nieuws

  Internationale show in Utrecht

  Op 29 januari zijn Star en Dendra naar de Internationale show in Utrecht geweest. Dendra behaalde een Uitmuntend en Star kreeg een CACIB. Dit betekend dat Star nog 1 punt (CACIB) verwijdert is van haar Internationaal Kampioenschap.

   

      

  De oorkonde van Star haar CACIB                    De oorkonde van Dendra haar Uitmuntend

   

  Star officieel kampioen

  Ja hoor daar is het bericht!

  Star is vanaf nu officieel kampioen te noemen. We hebben het certificaat en het kampioenslint binnen. Uiteraard zijn we erg blij dat Star kampioen is geworden.

   

   

   

  Star Kampioen en CAC voor Dendra

  Op 06 november 2011 zijn Star Piermans en Dendra Noëlle van Palmear Dollaert naar de Internationale show in Zutphen geweest.  

   

  Allereerst was Dendra aan de beurt om door de keurmeester Dhr. C Knelangen gekeurd te worden. Zij behaalde een prachtige CAC. (onder de tekst nog 2 foto's van Dendra)

    

  Na Dendra was Star aan de beurt om gekeurd te worden. Star behaalde ook het prachtige resultaat van CAC. Dit is voor Star de derde CAC, wat betekend dat Star nu Kampioen is geworden!

  Ook werd Star genomineerd voor de Beste Show!

   
   
  Star met haar 2 lintjes en haar oorkonde

    

  Dendra met haar lintje en haar oorkonde


  Uiteraard zijn we erg blij met alle behaalde resultaten op de show van Zutphen.

   

   

  Star heeft haar tweede CAC

  Star is vandaag naar de Internationale tentoonstelling in Uitgeest geweest en heeft hier een prachtige score van CAC gehaald. Dit is haar tweede CAC, op naar de derde. Uiteraard zijn we erg trots op Star.

   

  Star heeft CAC

  Star is vandaag naar de Internationale kampioenschapstentoonstelling in Nijmegen geweest en heeft hier een prachtige score van CAC gehaald. Uiteraard zijn we erg trots op Star.

   
  (klik op de oorkonde voor een grotere versie)

   
  Meer artikelen...